Regent

Regent, Sveitsiläistä laatua

Regent on 1908 perustettu perheyritys ja Sveitsin johtava valaisin valmistaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja edelläkäyvistä valaistusratkaisuista. Regent keskittyy julkitilavalaistukseen, jossa korkean laadun lisäksi ominaista on viimeistelty selkeä muotoilu, huipputeknologia ja toimiva logistiikka. Energiataloudellisuus on keskeisessä roolissa niin tuotteissa kuin tuotantolaitoksissa.

Pitkäaikainen luotettava yhteistyökumppani

Sveitsin markkinajohtajan asema perustuu tehokkaaseen tukku- ja tuontiliiketoimintaan. Regent toimii kotimaassaan maahantuojana monille tunnetuille valaisinmerkeille, mutta vain omalla tuotannolla toimivan viennin osuus on kasvanut viimeisten 20 vuoden aikana voimakkaasti. Regent-valaistusratkaisuja tarjoavia partnereita on jo 35 maassa. KT Interior on tehnyt yhteistyötä Regentin kanssa vuodesta 2000 alkaen. Merkittäviä kohteita Suomessa ovat mm. Ainoa 2, Leppävaaran Uimahalli, Tapiolan Pysäköintikeskus, Gateway-toimistotalo Vuosaaren satamassa sekä SITO:n pääkonttori Tapiolassa.

Arkkitehtoniset tuoteperheet, toimisto- ja myymälävalaisimet

Regentin tuotevalikoiman muodostavat arkkitehtoniset toimisto- ja myymälävalaisimet, joista löytyy useita kattavia tuoteperheitä erilaisine asennusratkaisuineen. Regent on tunnettu siirrettävistä lattiavalaisimista, erikokoisista profiilivalaisimista ja valoviivaratkaisuista sekä monipuolisista kohdevalaisimista. Regent-valaisimien tarkat tiedot, valonjako- ja Revit -tiedostot löytyvät valmistajan sivuilta tuotteen kohdalta.