Naughtone

Naughtone on brittiläinen kalustevalmistaja, jonka alan ammattilaiset perustivat vuonna 2005. Naughtonen tuotteissa yhdistyy käytännöllisyys sekä kaunis ja yksinkertainen muotoilu monipuolista värimaailmaa unohtamatta. Naughtonen tuotteet ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja innovatiivisia.

Tuotteiden suunnittelun taustalla on aate luoda ihmisille mukavia ja miellyttäviä kalusteita. Yrityksen kova panostus henkilökunnan ammattitaitoon näkyy tuotteiden laadussa. Kalusteet vastaavat markkinoiden muuttuviin tarpeisiin ja ovat tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS
Naughtonella on FSC, FISP ja ISO14001 sertifikaatit ja he noudattavat Indoor Advantage™ Gold ANSI/BIFMA Furniture Emissions -standardeja, joiden avulla suunnittelijat pääsevät kohti LEED, BREEAM, Ska ja WELL kiinteistösertifiointia!
Tuotetiedoissa on selkeästi esitelty, kuinka suuri osuus tuotteesta on kierrätettävää tai kuinka paljon tuotteeseen on käytetty kierrätettyä materiaalia esimerkiksi metalliosissa.

YLIVERTAISUUDEN TAVOITTELU
Naughtone-tuotteet valmistetaan käsityönä vain parhaista materiaaleista. Naughtonen tiimi varmistaa tasaisen laatutason ja nykyaikaisen tyylin. Heillä on erityisosaamista mm. metalliosien tasalaatuisesta pulverimaalaamisesta.

Naughtone-tiimi varmistaa tuotteidensa laadun ja kestävyyden seuraamalla itse tuotekehityksen jokaista prosessia tutkimuksesta suunnitteluun ja aina valmistukseen asti. Tällä tavoin naughtone vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja luo huonekaluja, jotka tukevat ihmisten työskentelyä ja elämää.

Tyylikkäät Naughtonen sohvat, nojatuolit, pöydät ja tuolit elävöittävät maailman dynaamisimpien ja innovatiivisimpien yritysten toimistoja. Naughtonen tuotteita voi nähdä aloittelevista start up-yrityksistä aina suomalaisten ja kansainvälisten kasvavien yrityksien tiloihin.