Herman Miller

Herman Miller Ltd aloitti toimintansa Zeelandissa Michiganissa vuonna 1923. Alusta pitäen Herman Miller on keskittynyt laadukkaiden design kalusteiden valmistukseen. Suunnittelijoinaan aikansa tunnetuimpia designereita kuten Charles ja Ray Eames, George Nelson ja Isamu Noguchi. Herman Miller on tänäpäivänä yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista toimitilakalusteiden valmistajista. Designin kulmakivet ovat ergonomisuus, ekologisuus ja visuaalisuus. Herman Miller on erityisesti tunnettu luontoa säästävistä tuotantoprosesseistaan.

Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat ergonomiset työtuolit, lounge kalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia. Lounge kalusteet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä värimaailmaltaan hyvin yhdisteltävissä. Toimistokaluste kokonaisuudet ovat innovatiivisia, kompakteja sekä visuaalisesti miellyttäviä.

Työtuolit ovat yksi Herman Millerin erikoisosaamisalueista. Herman Miller on tehnyt vuosikymmeniä tuotekehitystä ja tutkimustyötä ergonomiasta. Työtuolien suunnittelun keskiössä on ihminen. Herman Miller tuolit ovat ergonomisesti suunniteltu tukemaan istujaa ja mukautumaan istujan liikkeisiin. Työtuolien runsaat säätöominaisuudet mahdollistavat erilaiset ergonomiset istuma-asennot työpäivän aikana. Pitkä takuuaika, 12 vuotta, tekee tuolihankinnan käyttäjän kannalta turvalliseksi ja antaa samalla myös varmuuden siitä, että Herman Miller tuolit kestävät kovassakin käytössä (24/7) ”isältä pojalle”. Yrityksesi kasvaessa voit luottaa, että samanlaisia tuoleja on saatavana myöhemminkin lisää. Valikoimasta löytyy jokaiselle istujatyypille sopiva tuoli 99 prosentin varmuudella. Työtuolivalikoima ja värimaailma on laaja, joten sopiva malli löytyy niin kotiin kuin toimistoon tukemaan yrityksen värimaailmaa tai kodin sisustusta.