ES-System

ES-System on Puolan johtava ja yksi Euroopan modernein valaisinvalmistaja. ES-Systemin tuotannosta suurin osa on asiakkaiden erityistarpeisiin valmistettuja tuotteita. ES-Systemin valikoimasta löytyy runsaasti muotoilultaan muista erottuvia valaisimia ja valoviivoja, joissa on käytetty viimeisintä LED–tekniikkaa. Teknisissä ja muissa yksityiskohdissa voidaan huomioida asiakkaan toivomuksia. ES-Systemin liiketoiminnasta keskeinen osuus tulee Euroopan vientimarkkinoilta. Vuonna 2013 Suomessa vuoden sisävalaistuskohteeksi valittiin Tampereen parkkitalo P-Hämppi, jossa yleisvalaistus toteutettiin ES-System Cosmo–valaisimilla.

ES-System – Energy Saving System

ES-System toiminnan johtavana ajatuksena on ympäristön huomioiminen valmistamalla energiatehokkaita valaisimia käyttämällä niissä viimeisintä LED-tekniikkaa hyödyntäviä valonlähteitä. Useimmat ES-Systemin LED–valaisimet ovat saatavilla vakiona värilämpötiloilla 3000K, 4000K ja dynaamisella säädöllä 2700K-6500K. ES-Systemin Circadian-tuoteperhe koostuu valaisimista, jotka tukevat ihmisen sisäistä vuorokausirytmiä päivänvaloa jäljittelevällä valon spektrillään. Circadian-tuoteperheen valaisimissa käytettävä LED-tekniikka palkittiin Frankfurtin Light&Building messuilla 2018 alan innovaationa.

Valaisimien valonjakotiedot ja 3D-mallit ovat löydettävissä valmistajan internetsivuilta tuotteen kohdalta tai meiltä kysymällä!