Nomono ja Nomono T

Työskentelytyyli on muuttunut siitä mitä se oli 20 vuotta sitten. Nykyään työskennellään kannettavilla tietokoneilla ja käytetään mieluummin matkapuhelinta kuin kiinteää linjaa. Kiinteä toimisto ei ole enää nykypäivää. Toimistojen on siis muututtava työtapojen muuttuessa.

Nomono on erityisesti suunniteltu avotoimiston tarpeisiin. Selkeät linjat rauhoittavat toisinaan sekavaa avotoimisto-miljöötä. Nomono työpöydässä on integroitu kaapeliboxi joka piilottaa epäsiistit ja pölyä keräävät kaapelit. Boxi on asemoitu käsien ulottuville joten elektroniikan lataaminen tai toimiston verkkoon kytkeytyminen on helppoa ja vaivatonta. Liittämällä useiden pöytien virtalähteet yhteen vältytään sekavalta kaapelistolta.

Horredsin suunnittelun lähtökohtana on räätälöitävyys. Pöydät ja kaapit ovat vapaasti yhdisteltävissä keskenään. Värimaailma on laaja joten sopiva kokonaisuus vastaamaan yrityksen imagoa ja värimaailmaa on löydettävissä. Nomono tuoteperhe on ympäristöystävällinen joten se kantaa pohjoismaista joutsen-merkkiä sekä möbelfakta-merkkiä.

Nomono ja Nomono T ovat sähköisesti säädettäviä pöytiä. Nomono T päydässä on nimensä mukaisesti massivirautaiset T-malliset jalat. Pöytiä on saatavana valkoiseksi laminoituna, mustana tammikuviolla, tammikuviolla sekä harmaana. Jalat on saatavana valkoisena, mustana tai kromattuna. Koot ja muodot vaihtelevat ks tuote-esite. Koroste värivaihtoehtoina sekä lisävarusteiden värivaihtoehtoina musta, valkea, punainen, keltainen, oranssi, turkoosi ja vihreä.

Designer Frederik Mattson