Sayl

HermanMiller Sayl työtuolin rakenteen innoittajana toimi suunnittelija Yves Béharin kotikaupungin San Franciscon Golden Gate Bridge. Tuolin selkänojaan suunniteltiin ilmava ja kevyt verkkorakenne. Tuolin joustava verkkorakenne myötäilee istujan liikkeitä antaen tuen oikeisiin paikkoihin. Lopputuloksena syntyi kaunis, kevyt, ergonominen ja ekologinen ratkaisu jossa istuja saa aivan uudenlaisen vapauden, tinkimättä kuitenkaan työtuolin ominaisuuksista.

 

Sayl työtuolin ainutlaatuinen HermanMillerin kyseiselle tuolille yksilöllisesti suunnittelema keinu ominaisuus tekee istumisesta viihdyttävää. Sayl tuolissa on helppo vaihtaa asentoa jolloin istuminen ei ole passiivista. Keinu ominaisuus säätyy hienostuneesti taaten työskentelymahdollisuuden myös keinu ominaisuutta käytettäessä. Tuolin keinu ominaisuudessa on etukallistus joka tuo tuolin selkänojaa noin 5 astetta eteenpäin. Tuolin selkänoja on saatavana pehmeällä verkolla tai verhoiltuna. Verkkoselkänojan toteutusta varten on laskettu istujan painon jakautuminen ja tuen tarve. Verkko on pingotettu reunoistaan tuolin runkoon. Kaikki työtuolin osat ovat yksilöllisesti tehty kyseistä tuolimallia varten. Sayl työtuoli on kokonaisuutena hyvä, kestävä ja varma valinta perustyötuoliksi.

 

Sayl säätöominaisuudet

Työtuolissa on täysisäädettävä käsinojat, lisäselkätuki, istuinosan syvyyssäätö, keinu ja keinun portaaton vastus, etukallistus sekä keinun portaittainen rajoitin ja kaasujousi korkeussäätö.

 

Sayl värivaihtoehdot

HermanMiller Sayl -tuolin väri-, ja viimeistely vaihtoehdot ovat laajat. Varastomalleissamme on musta viimeistely sekä valkearunkoisia tuoleja harmaalla verkolla.

Sayl tuolia on myös saatavana sivutuolina tai esimerkiksi neuvottelutilan tuoliksi. Jalkavaihtoehtoina on tavallisen jalkaristikon ja jalkarenkaan lisäksi pyörät. HermanMiller Sayl sivutuolin värivaihtoehdot ovat samat kuin Sayl työtuolilla. Voit nähdä erilaiset tuolivaihtoehdot täältä.

Kierrätettävyys 91 %
Design by Yves Béhar
Takuu 12 vuotta, 24/7