Aeron (remastered)

HermanMiller Aeron (remastered) on designiltaan se alkuperäinen Aeron mutta materiaalit, tekniikka ja ergonomia on läpikäyty vastaamaan nykypäivän tarpeita. Aeron tuoli on remasteroitu yhteistyössä alkuperäisen Aeronin co-desinger Don Chadwickin kanssa kunnioittaen alkuperäistä designia.  Aeron (remastered) on korvannut alkuperäisen Aeron Classic -mallin.

Verkkokudos Aeron Classic mallissa kulkee nimellä Pellicle kun taas Aeron (remastered) tuolissa verkkokudosmateriaaliin on kudottu 8 erilaista tukipistettä, joten se on saanut nimekseen 8Z Pellicle. Runko on hieman keveämpi ja tuolin koneisto ja säätötekniikka on uusittu.

Aeron (remastered) työtuolista löytyy kolme eri kokoa kuten Aeron Classic tuolista;  A, B ja C, joista keskikoko B sopii noin 94 prosentille käyttäjistä. Verkkokudos värivaihtoehtoja on kolme; grafiitti, carbon ja mineral. Rungon värivaihtoehtoja ovat: grafiitti, alumiini, satin carbon, satin mineral. Aeron (remastered) tuolissa on 3 erilaista lisäselkätuki vaihtoehtoa; PostureFit SL syvyyssuunnassa säätyvä kahdella tyynyllä oleva ristiselän tuki, adjustable lumbar korkeussuunnassa säädettävä tuki ja Fixed PostureFit kiinteä tuki yhdellä tyynyllä. Aeron (remastered) tuoli sopii 8Z Pellicle verkkokankaaseen kudotun tukirakanteen ansiosta käytettäväksi myös ilman lisäselkätukea.

Verkkokaupastamme löytyvissä tuolimalleissa on kaikki säädöt, PostureFit SL  (ALP) tai Adjustable Lumbar (AJ) -ristiseläntuki, grafiitin värinen runko ja pyörät kovalle lattialle.

Aeron työtuoli on kestävä, tyylikäs ja ajaton hankinta.

Maailman kestävin työtuoli Runkotakuu 12 vuotta sisältäen mm. kaasujousen, Pellicle verkkomateriaalin ja käsinojat
Ergonomisuus Monipuolisten säätöjen avulla yksilöllinen ergonomia saavutettavissa jopa 99 % käyttäjistä
Värivaihtoehdot 8Z Pellicle verkkomateriaali grafiitti, carbon ja mineral
Värivaihtoehdot runko grafiitti, kiillotettu alumiini, carbon, mineral
Värivaihtoehdot jalusta grafiitti, kiillotettu tai satiini alumiini, tumma tai satiini carbon, tumma mineral
Kolme kokoa A, B ja C -koot, joista B-koko sopii suurimmalle osalle istujista. Aeron sopii kaiken kokoisille istujille
Käsinojat Suosittelemme täyssäätyviä käsinojia parhaimman ergonomian saamiseksi
Muut tuolimallit Aeron saatavana myöskin baarituolina (Stool)