Embody

HermanMiller Embody työtuoli on suunniteltu erityisesti pitkän päivän istujille ergonomisuutta silmällä pitäen. Embody tuolin suunnittelijat Bill Stumpf ja Jeff Weber lähestyivät suunnitteluprosessia kysymyksen kautta; voiko istumisella olla positiivisia terveysvaikutuksia? Ergonomisten työtuolien suunnittelussa lähdetään minimoimaan istumisen aiheuttamia vahinkoja, mutta Embody tuolin kohdalla suunnittelijat käänsivät tiedostetut ongelmat mahdollisuuksiksi. Pitkällisen tuotekehityksen, materiaalitutkimuksen, ergonomia tutkimuksen ja suunnittelun tuloksena syntyi Embody tuoli, joka on edelleen markkinoilla vertaansa vailla.

 

Embody tuolin istuin ja selkänoja ovat koostettu neljän erilaisen verkkomateriaalikerroksen yhdistelmästä. Jokainen kerros toimii tärkeänä osana kokonaisuutta muovautuen yhteen ja muodostaen kerrosten sisään ilmataskuja jotka tekevät tuolista ilmavan sekä istumisesta kevyttä. Verkkomateriaalikerrosten ansiosta työtuolissa ei ole lainkaan kovia reunoja. Embody tuolin selkänoja on suunniteltu kapeaksi ja joustavaksi jättäen tilaa hartioiden, käsien ja selän liikkeille.

 

Embody tuolin keinu mukautuu erityisen herkästi istujan painoa vastaavaksi mahdollistaen kelluvan istuinkokemuksen. Tuoli kirjaimellisesti liikkuu mukana, kun istuja liikkuu ja selkänoja kirjaimellisesti muovautuu istujan selkään antaen tuen sinne missä sitä tarvitaan ja toisaalta vapauden silloin kun keho sitä haluaa. Embody työtuoli aktivoi istujan lihasryhmiä toisin kuin yleensä työtuolit, ne passivoittavat lihaksia estäessään kehon vapaan liikkumisen. Tästä syystä istumisen sanotaan olevan keholle vahingollista.

 

Embody säätöominaisuudet ja värivaihtoehdot

Työtuolissa on täysisäädettävä käsinojat, sisäänrakennettu selkätuki joka toimii samalla istuimen kallistuskulman muuntajana, istuinosan syvyyssäätö, keinu ja keinun portaaton vastus, keinun portaittainen rajoitin ja kaasujousi korkeussäätö.

 

Työtuolissa on 3 verhoiluvaihtoehtoa: Rhythm, Balance ja Mercel. Värivaihtoehtoja on useita. Rungon väreinä ovat valkoinen ja musta. Näistä lisää tuote-esitteessä sekä täältä.

Varastomallissamme on kaikki säädöt sekä musta viimeistely.

Tervetuloa istumaan hyvin!

Kierrätettävyys 95 %
Design by Bill Stumpf and Jeff Weber
Takuu 12 vuotta, 24/7