Cosm

Voisitko unohtaa istuvasi tuolissa? Cosm-työtuolin hienostunut, ergonominen muotoilu antaa yksilöllisen istumakokemuksen riippumatta siitä kuka istui tuolissa ennen sinua tai kuinka kauan aiot siinä istua ja minkälaista työtä aiot tehdä. Berliiniläinen suunnittelutoimisto Studio 7.5, joka on myös suunnitellut Herman Millerin kanssa Mirra, Setu ja Mirra 2 työtuolit, tiesi Cosm-tuolia suunnitellessaan, että ideaalisen tuolin tulee välittömästi antaa tunne luonnollisesta istuma-asennosta.

Cosm-tuolin vallankumouksellinen Auto-Harmonic Tilt toteuttaa juuri tämän! Kun istut Cosm-työtuoliin, se vastaa automaattisesti kehoosi riippumatta istuma-asennostasi, antaen täyden tuen. Ainoa säätöominaisuus on istuinkorkeuden säätö. Tuolia on saatavissa kolmella eri selkänojan korkeudella, myös baarituolina. Missä työskenteletkin, koe Cosm-työtuolin antama uudenlainen istuma mukavuus.


Ominaisuudet

”Tulisi olla tuoli, joka mahdollistaa istuma-asennon muutoksen mahdollisimman helposti. Tämä on mahdollista vain tuolilla, joka säätyy oikein. Halusimme rakentaa tuolin, joka säätyy puolestasi.” Studio 7.5 suunnittelijat

Työtuolissa keinu (tilt) on yhtä tärkeä kuin vaihteisto autossa, toisissa se on manuaalinen ja toisissa automaattinen kuten Cosm-työtuolin keinu. Aikaisemmin automaattisesti säätyvät työtuolit pakottivat istujan kehon mukautumaan tuolin asetuksiin mutta Cosm-työtuoli ja sen Auto-Harmonic Tilt asettaa istujan etusijalle ja mukautuu istujan liikkeeseen tämän istuma-asennosta huolimatta, antaen täydellisen tasapainon ja yksilöllisen istumakokemuksen.

Studio 7.5 ja Herman Miller saivat aikaan itsesäätyvän keinun keksimällä ja suunnittelemalla sveitsiläistä insinööritasoa olevan moniosaisen, hienoksi viritetyn mekanismin, jossa istujan pystysuuntaisen voiman perusteella kallistuksen hammaspyörät siirtävät automaattisesti tukipistettä ja säätävät kallistuksen vastusta. Unohda painovoima!

Tuolin yhtenäinen kehys ja uusi innovatiivinen Intercept verkkokudos mukautuvat yksilöllisesti jokaiselle istujalle antaen dynaamisen ja kokonaisvaltaisen tuen. Intercept verkkokudos kiinnittyy ohueen mutta vahvaan kehykseen, joka tuntuu lähes olemattomalta. Joustava kehys yhdessä verkkokudoksen kanssa antaa myös tukea mahdollistaen ylävartalosi vapaan liikkumisen.

Cosm tuoliin on saatavissa uudet innovatiiviset Leaf-käsinojat – ensimmäiset laatuaan – ne ovat pehmeät Intercept verkkomateriaalin ansiosta mutta antavat myös mukavasti tukea kyynärpäillesi. Käsinojat antavat luonnollisen ja mukavan asennon vaikka puhelimen käyttöön tai kirjan lukemiseen eikä käsinojien sijainti estä työskentelyä työpöydän ääressä. Muita käsinojavaihtoehtoja ovat kiinteät tai korkeussäädettävät käsinojat, Cosm tuolin saa myös ilman käsinojia.

Materiaalit

Cosm on saatavana yhtenä värisävynä jalustaa myöten korostaen tuolin yhtenäistä veistoksellista muotoa ja laatua. Voit myös yhdistää kuusi eri väriä kehykseen ja Intercept verkkomateriaaliin. Perusvärien graphite, carbon ja studio white lisäksi saatavissa uudet värit nightfall, glacier ja canyon (Dipped-In-Colors).

Uudet värit on suunniteltu siten, että ne sopivat yhdistettäviksi muiden värien kanssa mutta tarvittaessa värien avulla voidaan myös korostaa työtuoleja pelkistetyssä sisustuksessa.

Maailman kestävin työtuoli Runkotakuu 12 vuotta sisältäen mm. kaasujousen, Intercept verkkomateriaalin ja käsinojat
Ergonomisuus Monipuolisten säätöjen avulla yksilöllinen ergonomia saavutettavissa jopa 99 % käyttäjistä