Myyntipäällikkö julkisten tilojen valaistusmyyntiin

30.9.2019


Oletko kiinnostunut työskentelystä valaistuksen ja myynnin kehittämisen parissa? Haemme tiimimme valaistuksen ja myynnin osaajaa!

Vastaat valotiimin kanssa yhtiön valaistuksen kehittämisestä sekä myynnistä ja yhteistyön kehittämisestä asiakkuuksissa, joita ovat arkkitehdit, sähkö- ja valaistussuunnittelijat, alan tukkuliikkeet, urakoitsijat sekä rakennuttajat.

Onnistuminen tehtävissäsi edellyttää aktiivista, pitkäjänteistä ja oma-aloitteista työskentelyä asiakkaidemme kanssa, kykyä olemassa olevien asiakassuhteiden syventämiseen sekä aktiiviseen uusasiakashankintaan. Asiakkaiden työympäristön kehittämisessä teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme muiden asiantuntijoiden kanssa. Myyntitiimin kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

Odotamme sinulta myyntihenkisyyden lisäksi sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta sekä vahvaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Tehtävässäsi tarvitset valaistusalan osaamista, kykyä kommunikoida suomen ja englannin kielellä sekä aktiivista ja systemaattista tapaa toimia.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä tehdä yhteistyötä valaistusalan arvostettujen sidosryhmien kanssa osana valaistustiimiämme. Tiivis yhteistyö eurooppalaisten tunnettujen ja arvostettujen valaisinvalmistajien kanssa tuo sinulle mahdollisuuden kehittyä valaistusalan asiantuntijana kansainvälisessä ympäristössä.

Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen: anne.neuvonen@ktinterior.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Neuvonen 050 339 3194.

KT Interior Oy on vuonna 1942 perustettu perheyritys, joka maahantuo, myy ja markkinoi valaistus- ja kalustusratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä alan suunnittelijoiden ja yritysten kanssa KT Interior auttaa yrityksiä ja yhteisöjä parantamaan työ- ja toimitilojaan. Katso lisää www.ktinterior.fi