Haemme osaavaan valaistustiimiimme Avainasiakaspäällikköä

9.1.2018

Oletko kiinnostunut työskentelystä valaistuksen ja asiakkuuksien kehittämisen parissa?
Haemme valaistustiimiimme

 AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ julkisten tilojen valaistusmyyntiin

Vastaat itsenäisesti myyntialueellasi pääkaupunkiseudulla tapahtuvasta myynnistä ja yhteistyön kehittämisestä asiakkuuksissa, joita ovat sähkö- ja valaistussuunnittelijat, alan tukkuliikkeet, urakoitsijat sekä rakennuttajat.

Onnistuminen projektiluontoisissa tehtävissäsi edellyttää aktiivista, pitkäjänteistä ja oma-aloitteista kontaktointia asiakkaisiin, olemassa olevien asiakassuhteiden syventämistä sekä uusasiakashankintaa. Asiakkaiden työympäristön kehittämisessä teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme Sinulta myyntihenkisyyden lisäksi sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta sekä vahvaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Tehtävässäsi tarvitset valaistusalan osaamista sekä kykyä kommunikoida suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä tehdä yhteistyötä valaistusalan arvostettujen sidosryhmien kanssa osana valaistustiimiämme. Tiivis yhteistyö päämiestemme, eurooppalaisten tunnettujen ja arvostettujen valaisinvalmistajien kanssa, tuo sinulle mahdollisuuden kehittyä valaistusalan asiantuntijana kansainvälisessä ympäristössä.

Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään keskiviikkona 4.2.2018 osoitteeseen: anne.neuvonen@ktinterior.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Neuvonen 050-339 3194.

KT Interior Oy on 75 vuotias yritys, joka maahantuo, myy ja markkinoi valaistus-, kalustus-, ja tilanjakoratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä alan suunnittelijoiden ja yritysten kanssa KT Interior auttaa yrityksiä ja yhteisöjä parantamaan työ- ja toimintaympäristöään. Katso lisää www.ktinterior.fi